loading

    Скупка монет: нові монети у вашу колекцію!

    Скупка монет — це досить популярний український сайт магазину колекційних монет. Якщо ви захоплюєтеся колекціонуванням монет, цей магазин відмінно підійде вам. Тут можна придбати унікальні та цікаві екземпляри у свою колекцію, до того ж швидко та вигідно!

    На сайті «Скупка монет» можна легко продати непотрібні вам монети за вигідною ціною. Фахівці сайту https://skupkamonet.com.ua/uk/ мають великі знання, зможуть легко і швидко оцінити вартість вашої монети для продаж! Також ви можете звернутися до них з будь-якого питання.

    Сервіс «Скупка монет» – це гарантія гарного сервісу, якісних товарів та безпеки. Відмінно продуманий сервіс для клієнтів.

    У магазині «Скупка монет» величезний каталог монет з усіх частин світу — з Австралії, Океанії, Азії, Європи, Африки, Північної та Південної Америки. Також тут є різні види злитків (золоті, срібні, штамповані та литі), дорогоцінні метали (золото, срібло, платина, мідь, паладій), навіть кейси для зберігання монет.

    Доставка товарів у сервісі «Скупка монет» платна. При цьому оплата відбувається після отримання замовлення в пункті видачі готівкою. Ретельно перевіряйте зовнішній вигляд товару під час отримання. Врахуйте, що якщо ви внесете повну передоплату товару, то його загальна вартість зменшиться.

    Вартість монет, які ви хочете продати, експерти визначать безкоштовно, швидко та якісно. Надішліть якісну фотографію монети, вкажіть її вагу в грамах, шлюби та всю інформацію про монету, яка у вас є.

    Якщо ви відправляєте на оцінку виробу з дорогоцінних металів, то необхідно буде зробити фотографії та вказати клейм, виробника/бренду, серійний номер, який метал, яка точна вага в грамах та пробу, а також характеристики вставок (камені, інші метали) , якщо вони є.



    Якщо ви висилаєте на оцінку дорогоцінне каміння, до всього іншого необхідна фотографія сертифікату характеристик каменю (вага, колір, прозорість та інше). Для оцінки вартості картин та старовинних ікон необхідно буде вказати автора, рік видання, фотографії підпису автора та картини, документи.

    Монеті за найкращими цінами в Україні можна придбати тут https://skupkamonet.com.ua/uk/ .

    Залишити замовлення можна прямо на сайті «Скупка монет», або зателефонувавши за номером телефону, вказаним у шапці профілю. За попереднім записом можна домовитись про зустріч в офісі за адресою м.Київ, вул. Велика Васильківська, 126.