loading
    • slidebg1

      Будівництво нерухомості

      котеджі, таунхауси, житлові комплекси, будинки зі зрубу

    • slidebg1

      Власне виробництво
      сировини

      Ціни нижче ринкових на 20%

      Виміри та складання кошторису на котеджні будинки
      безкоштовно

      brifcase
    • slidebg1

      Індивідуальні проекти

      будинків та котеджів

      Будівництво та розробка проектів
      здійснюється з урахуванням багаторічного досвіду,
      українських традицій, особливостей
      місцевості і побажань замовника

      brifcase

    У Європі дерево було основним будівельним матеріалом з самого початку появи цівілізаціі.Бревенчатие будинку або зруби в тому вигляді, який вони мають зараз, почали будувати на території Скандинавії та Східної Європи більше 3000 років тому.



    Пізніше технологія будівництва поширилася в Північну Америку. Весь цей час технології та майстерність будівництва зрубів удосконалилися, але незмінним залишалося одне - цілісне дерево з якого складається кожна стіна будинку.

    У сучасному будівництві застосовують різні матеріали з дерева, в яких воно проходить механічну обробку: оциліндрована колода, клеєний брус та інші. Кожна технологія має свої переваги та особливості. Але тільки при будівництві зрубів ручним способом дерево зберігає свою справжню природу. Саме так, зберігаючи старі традиції, майстри Канади, США, Франції, Словаччини та Чехії, країн де робота з деревом є частиною культури, створюють зруби з хвойних порід дерева виключно ручної роботи. Кожен зруб побудований таким чином є унікальним, як і унікально кожне цільне дерево, з якого він створений. Така робота вимагає особливого підходу. Але й життя в такому зрубі дарує рідкісні якості.

    Зруб створює ідеальне середовище для життя з точки зору чистоти повітря, вологості та екологічності. Свіже повітря зовні повільно проникає крізь волокна дерева, очищаючись, перш ніж потрапити всередину будинку. Дерево знезаражує повітря природним чином, і багато років смола, перебуваючи в дереві, і, іноді виступаючи на його поверхню, буде наповнювати весь будинок запахом лісу і природи. Відносна вологість повітря в дерев'яному зрубі становить практично оптимальне для людини значення 40-60%, підтримується постійно, і не залежить від погодних змін. У будинку немає вогкості, стіни будинку дихають разом з нами, і за рахунок природної рециркуляції повітря не вимагають систем кондиціонування. Бревенчатая стіна володіє в кілька разів кращою теплоізоляцією в порівнянні з цегляною кладкою. Зруб має низьку теплопровідність, тому влітку в ньому прохолодно, а взимку він швидко прогрівається.

    Для утеплення зрубів застосовується натуральний льон тільки найвищої якості, деякі види моху і іноді овеча вовна. Кора з дерев, з якої створюється зруб, знімається ручними обірочнимі ножами, і це максимально зберігає натуральні захисні властивості і природний вигляд дерева в інтер'єрі будинку.

    Якщо Ви хоч раз проведете рукою по теплій поверхні стовбура дерева, Ви надовго запам'ятовуєте це приємне відчуття. Малюнок структури дерева, індивідуальний і неповторний, на нього можна дивитися довго і він приносить тільки почуття спокою та рівноваги, він, як і вогонь, і вода, заворожує. Внутрішнє оздоблення справжніх зрубів вироблятися екологічно чистими матеріалами на основі натуральних олій або бджолиного воску. Додаткова обробка внутрішніх стін зрубу просто не потрібно.

    Застосування так званої канадської рубки при будівництві зрубів, хоча і є більш трудомістким і тривалим процесом, але практично виключає можливість виникнення щілин під час усадки будинку.

    Зруби - в силу своєї конструкції і застосовуваної технології мають дивовижну сейсмоустойчивостью і здатні вистояти при землетрусі до 9 балів. Оскільки зруби в цілому легше цегельних будинків, це дозволяє зводити фундаменти без перевитрати матеріалів і зусиль, що дозволяє власникові заощадити на будівництві. Дерев'яний зруб чудово впишеться практично в будь-який ландшафт, оскільки він є частиною природи. Естетика дерев'яних будинків не зазнала змін за багато століть, зруб завжди виглядає поза часом як і сама природа. Стилі та напрямки будівництва будинків з каменю змінюються, пройде час, і кам'яний будинок буде виглядати несучасним, але для зрубу це правило не стосується.

    Незважаючи на гадану архаїчність, зруб зможе забезпечити Вам повний комфорт життя, поєднуючи всі сучасні технології та інженерні рішення. Камін, паркет, кабельне телебачення, сучасна ванна і просторі вікна, що наповнюють будинок світлом і з'єднуючи його з ландшафтом, все це може бути в зрубі. Все залежить від стилю життя та внутрішнього стану його господарів. Грамотно виконаний розрахунок електричних мереж і дотримання конструктивних вимог при встановленні печей і камінів, дозволить захистити будинок від пожежі. Порушення правил пожежної безпеки, а не горючість стін приводить до спалахів в будь-якому будинку. Звичайними засобами людина, навіть якщо постарається, не зможе підпалити дерев'яну стіну, а зможе тільки обвуглені її.

    Сьогодні, з появою нових технологій, є багато можливостей утримувати свій дерев'яний будинок в порядку і століття, і два. Наша компанія при будівництві зрубів застосовує покриття і герметики світових лідерів у сфері захисту дерев'яних будинків. Треба просто стежити за будинком так само, як ми стежимо за одягом і взуттям, за квартирою, адже дерево - дуже міцний і довговічний матеріал. Відомо, що рубані дерев'яні будинки можуть стояти кілька століть і тільки виграють, набуваючи з роками неповторне вплив часу. Не існує причин, з яких дерев'яна конструкція не може стояти, без всякого перебільшення вічно або принаймні сотні років. Добре розуміння способів захисту дерева від псування і вогню дозволяє розраховувати на те, що сучасні зруби будуть стояти стільки, скільки ми побажаємо. Тривалість служби дерева часто залежить від води, але це не означає, що дерево ні в якому разі не може бути вологим. Якраз навпаки, зазвичай дерево і вода цілком мирно уживаються. Дерево- гігроскопічний матеріал. Це означає, що воно природним чином вбирає і віддає воду, адаптуючись до умов навколишнього середовища. Дерево може без шкоди поглинати воду у великих кількостях, не досягаючи рівнів вологості, при яких виникає підходяще середовище для мікроорганізмів, що викликають псування деревини. Будинок зі зрубу-це житло поза модою. Це затишне тепле простір і це, напевно, найкраще, що можна запропонувати кожному, хто шукає і цінує в житті справжні речі і цінності. У ньому є своя енергетика. У ньому всі нерівності і саме дерево нагадують нам про сутність природи з якої ми вийшли. Насолоджуйтесь життям у будинку з ароматом лісу!